Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Freshline® Plus-cilinder

Freshline® Plus cylinder

De nieuwe Freshline® Plus-cilinder van Air Products is de eerste cilinder die speciaal is ontwikkeld met het oog op de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid. De Freshline® Plus-cilinder is uitgerust met een 0,2-micron bacteriefilter en een externe antibacteriële BioCote®-coating. Het ontwerp is er dus geheel op gericht om bij voedselbereiding het risico van besmetting tot een minimum te beperken.

Elke Freshline® Plus-cilinder is tevens voorzien van een verbeterde anticorrosiecoating, die de levensduur van de cilinder verlengt. Onze gassen voldoen aan alle geldende EU-verordeningen evenals aan de normen die aan voedselveiligheid en traceerbaarheid worden gesteld. Elke cilinder is voorzien van een conformiteitscertificaat.


Video

Video Freshline

Freshline® Plus-cilinder

Laat u informeren over de nieuwe Freshline® Plus-cilinder van Air Products, met een ingebouwd bacteriefilter en beschermd door coatings met antibacteriologische BioCote® technologie.

Meer video's →


Brochure

Freshline® Plus cylinder

De Freshline® Plus-cilinder. Speciaal ontwikkeld met het oog op nieuwe hygiëne- en veiligheidsnormen.

Download PDF

Meer brochure  →


Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen. tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding