Freshline® SafeChill™ Systeem voor Gevogelte
Freshline® SafeChill

Freshline® SafeChill™ Systeem voor Gevogelte

De veilige, effectieve en bewezen oplossing voor Campylobacter interventie!

Campylobacteriosis is de meest voorkomende vorm van voedselvergiftiging in de EU. Volgens de EFSA wordt de ziekte jaarlijks bij ongeveer 200.000 mensen gediagnosticeerd. Het werkelijke aantal gevallen is naar schatting meer dan 9 miljoen en de daaraan verbonden kosten zijn rond de 2.4 miljard Euro per jaar. De ziekte wordt veroorzaakt door de Campylobacter bacteriën. Vaak wordt de besmetting veroorzaakt door de aanwezigheid van de bacteriën op het oppervlak van de kip na het verwijderen van de ingewanden.

Experten van Air Products hebben samen met pluimveeverwerkers het gepatenteerde Freshline® SafeChill™ Systeem ontwikkeld. Deze unieke interventie maakt gebruik van super-gekoelde lucht om de aanwezigheid van Campylobacter op gecontamineerde vleeskarkassen te verminderen.Voor meer informatie:

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding