Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Klantervaringen

Klantervaringen

"Duane Gleason van Air Products stuurde niet meteen een offerte, maar kwam eerst langs om te zien hoe wij omgingen met invriezen op basis van stikstof. Hij maakte aantekeningen en wilde precies weten wat wij nodig hadden, wat er ontbrak en wat onze doelstellingen waren."
Joe Piperato, president bij J&J


Klantervaringen

"Zij bieden het hele pakket, wat uiteraard heel wat voordelen heeft. Ze doen meer dan alleen het terrein op rijden, de gasflessen afladen en weer wegrijden. Wij weten dat we steeds kunnen bellen, om advies kunnen vragen en dat technici snel ter plaatse kunnen zijn. Het is een bedrijf dat een volledige service levert."
Joe Piperato, president bij J&J


Klantervaringen

"Air Products heeft ervoor gezorgd dat alles goed loopt. Ze hebben tijdens het hele opstartproces goed met ons meegedacht. De machines werken prima en het eindproduct is kwalitatief hoogstaand."
Clay Gutierrez, Custom Pack


Klantervaringen

"Exellent Foods zou niet kunnen werken zonder de hulp van Air Products. Hun technische ondersteuning heeft ons uitstekend verder geholpen. Als we vloeibare stikstof nodig hebben, wordt deze de volgende dag geleverd. En hun fabriek ligt op drie en een half uur hier vandaan. Ze zijn voor ons van onschatbare waarde."
Dean Hatch, sales manager bij Excellent Food


Klantervaringen

"Ik werk al meer dan 35 jaar in de levensmiddelenindustrie. Ik heb met veel bedrijven samengewerkt. Nog nooit was een bedrijf zo behulpzaam of waren de contactpersonen zo prettig in de omgang. Ik ben van mening dat de dienstverlening van Air Products is gericht op het bereiken van hun belangrijkste doel: het succes van de klant. Service is het sleutelwoord. Je kan bij drie of vier bedrijven gassen afnemen. Maar die leveren niet deze mate van dienstverlening. Ze begrijpen welke eisen er in deze branche worden gesteld. Voor een relatief nieuw bedrijf is dat een enorme hulp."
Roy Hillman, manager bij Excellent Foods


Klantervaringen: Over cryogeen invriezen

"Wij geloven in de techniek van het cryogeen invriezen omwille van de voordelen voor de productkwaliteit. Cryogeen invriezen is het neusje van de zalm en de voordelen ervan zijn al ruimschoots bewezen. Dankzij supersnel invriezen met vloeibare stikstof kunnen we meer produceren en slinkt het product minder tijdens de bereiding. Het is een invriesproces waar beide partijen hun voordeel mee kunnen doen."
Joe Piperato, president bij J&J


Klantervaringen: Over onze Freshline®-vriezers

"Dankzij het geautomatiseerde bedieningssysteem van de Freshline QS-tunnelvriezer en de voorgeprogrammeerde recepten is de vriezer eenvoudig op te starten en te bedienen voor zowel ons onderhouds- als ons productieteam. Dankzij dit gemak kunnen we meer medewerkers opleiden om met het systeem te werken."
Wayne Morin, onderhoudsmanager bij J&J Foods


Klantervaringen

"Met de tumbler werd onze productielijn uitgebreid door slechts één stap toe te voegen. We zijn nu de eerste producent die aan klanten deze nieuwe aanpak kan aanbieden en extra producten voor hen kan ontwikkelen. Bovendien kunnen we zo ook nieuwe marktsegmenten bereiken."
Clay Gutierrez, Custom Pack


Klantervaringen

"Het systeem is eenvoudig in gebruik en onderhoud. Natuurlijk duurde het even voor het optimaal werkte. Nu gaat hij echter aan de slag door een eenvoudige draai aan de knop. Dit product zouden we niet kunnen maken zonder snel invriezen."
Roy Hillman, manager bij Excellent Foods


Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen. tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding