Freshline® Bandreinigingssysteem

Vernieuwd bandreinigingssysteem voor cryogene Freshline® tunnelvriezers

Krachtiger en sneller dan ooit tevoren!

Voor voedselproducenten die steeds op zoek zijn naar de nieuwste technologieën, is onze meest recente ontwikkeling, een volledig vernieuwd en geautomatiseerd bandreinigingssysteem voor Freshline® tunnels, zeker interessant!

In vergelijking met standaard reinigingsprocedures, zorgt deze functie voor een krachtige en versnelde machinale reiniging.  Hiermee bespaart u niet alleen tijd maar verlaagt u ook de algemene werkingskosten waaronder arbeid, water en schoonmaakmiddelen.

Dit bandreinigingssysteem is beschikbaar als optie op onze nieuwe Freshline® MP, DM en IQF+ tunnelvriezers, maar kan ook perfect geïntegreerd worden in reeds geïnstalleerde en operationele vriesinstallaties.


Video

Video of Freshline belt cleaning

Freshline® bandreinigingssysteem

Ontdek meer over onze nieuwste aanwinst in de volgende, korte video  →

Meer videos →


X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding