Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Vraag het aan de experts →

Als u vragen hebt over hoe u het beste uw producten kunt invriezen, diepkoelen of bewaren met MAP, kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen of neem voor het beste advies in de branche contact op met een van onze experts.


Erik Brandes

Erik Brandes

In 1999 is Erik zijn professionele carrière begonnen bij AGA Gas.  Later, na de overname door Air Products in 2001, is hij zich verder gaan specialiseren in de voedingsindustrie.  Hij heeft in de loop der jaren enorm veel kennis opgedaan omtrent het verpakken van levensmiddelen onder beschermde atmosfeer. Erik is inmiddels Business Development Manager bij Air Products en is in zijn huidige functie volledig gericht op de levensmiddelenindustrie.


Hebt u technische of proces gerelateerde vragen? 
Onze experts helpen u verder.
Klik hier en vul de nodige gegevens in. 
Eén van onze deskundigen zal snel met u contact opnemen. Alle velden zijn verplicht in te vullen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen. tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding