Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

MAP

MAP (Modified Atmosphere Packaging, ofwel verpakken onder beschermende atmosfeer), wordt doorgaans gecombineerd met verlaagde temperaturen en heeft zijn nut bewezen als een effectieve manier om de houdbaarheid te verlengen. Het uiterlijk en de smaak van levensmiddelen blijven hierdoor langer goed. In Europa worden bij MAP doorgaans drie gassen gebruikt, namelijk kooldioxide, stikstof en zuurstof. Er kunnen echter ook andere gassen worden gebruikt. Producten worden verpakt onder een enkel gas of een combinatie van de drie gassen, afhankelijk van de fysieke en chemische eigenschappen van het voedsel.

Afhankelijk van uw eisen, biedt Air Products diverse leveringswijzen. Van cilinders – waaronder onze unieke Freshline® Plus-cilinder met ingebouwd bacteriefilter en antibacteriële coating – tot onze CryoEase®-service (microbulk) en vloeibare bulk. Ook kunnen we gasgeneratie- en mengsystemen bij u op locatie plaatsen.

 Meer informatie over onze nieuwste MAP-innovaties →


Literatuur

Freshline®-levensmiddelenoplossingen voor Modified Atmosphere Packaging (MAP)

Download PDF

Meer literatuur →


Video

Watch our video showing our expert explain the benefits of MAP

Vraag het aan de expert

Bekijk onze video waarin Jon Trembley uitlegt wat de voordelen van MAP zijn en hoe gassen, technologieën en leveringssystemen van Air Products uw producten langer vers kunnen houden.

Meer videos →


Tell me more
Bezoek de website voor uw land voor meer informatie over het aanbod en de leveringssystemen op het gebied van MAP.

Bezoek onze website →

MAP gas selector
Ga naar de Freshline® MAP Gas zoekmachine om de juiste MAP-oplossing voor uw product te vinden. Wij hebben het beste gas voor alles, van brood en banket tot groenten en fruit.

Ga naar de MAP Gas Zoekmachine →

Freshline® Superfresh Solutions

Vers wanneer u dat nodig heeft
Ons R & D team heeft een methode ontwikkeld om de houdbaarheid te verlengen van gasverpakte (MAP) producten die in de koelschappen worden verkocht. Meer informatie vindt u hier!

Download PDF

Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen. tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding