Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Cryogeen invriezen en diepkoelen

Koelen en invriezen zijn essentiële onderdelen van veel voedselproductie- en distributieprocessen. Trends in de branche tonen aan dat de vraag naar bevroren en diepgekoeld voedsel zal blijven toenemen. Daarom verbeteren steeds meer fabrikanten hun koel- en invrieslijnen, of breiden ze uit.

Maar dit is niet meer zo eenvoudig als het ooit was. De invriestechnologie zijn verder ontwikkeld en traditionele mechanische vriezers, die nog steeds het meest worden gebruikt, worden nu naast nieuwere technologieën geplaatst die een aantal voordelen hebben ten opzichte van hun voorgangers.

Bekijk ons nieuwste Freshline®-vries- en koelassortiment →


Video

Freezing with a Freshline QS tunnel freezer

Vriezen met een Freshline® QS-tunnelvriezer

Bekijk onze video's en zie hoe eenvoudig, doeltreffend en efficiënt de overstap naar een Freshline®-tunnelvriezer van Air Products kan zijn.

Meer video's →


Video

Freezing with a Freshline DM tunnel freezer

Vriezen met een Freshline® DM-tunnelvriezer

Bekijk onze video's en zie hoe eenvoudig, doeltreffend en efficiënt de overstap naar een Freshline®-tunnelvriezer van Air Products kan zijn.

Meer video's →


Case Study

J & J

"Het feit dat we over een moderne tunnelvriezer beschikken, zal zeker meer klanten aantrekken. Ze zijn nu immers verzekerd van zeer hoge kwaliteit."
Jerzy Piotrowski, eigenaar van J&J

Download de casestudy waaruit blijkt hoe de Freshline QS-tunnelvriezer van Air Products J&J hielp de productie te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken.

Download PDF

Meer opmerkingen van klanten →


Whitepaper

Ijzig koud: de juiste vriestechnologie voor uw productielijn

Dr. Chris Kennedy, onafhankelijk consultant in de levensmiddelenindustrie, lid van het Institute of Refrigeration, The Institute of Food Science and Technology en het Institute of Physics (Groot-Brittannië)

Download whitepaper

Meer whitepapers →


Whitepaper

Impact of freezing parameters on the characteristics of food

Adrien Agoulon, Director, Agro-Hall, France.

Download the whitepaper

More whitepapers →


CO2 bestellen

Via ACP, een bedrijf van Air Products

Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen. tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding