Metaalbewerking

In de loop van meer dan 50 jaar zijn metaalbewerkingsbedrijven gaan vertrouwen op de industriële gassen, gasatmosferen en technische ondersteuning van Air Products als hulp bij het verbeteren van productkwaliteit, het verlagen van de bedrijfskosten en het vergroten van de productie. Wij bieden u een volledig assortiment gassen, gasverwerkingsapparatuur en technologie, mondiale leveringscapaciteit en —het belangrijkst—ongeëvenaarde ervaring met de branche en technische knowhow die u helpt te slagen.

Selecteer hieronder uw toepassing voor een overzicht van het beschikbare productaanbod. U kunt ook onze productbrochure lezen voor meer informatie.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Zuurstofvrij carboniseren met plasma-geactiveerd gas

Meer over de voordelen van geactiveerd carboniseren. (1,7 MB)

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding