Metaalindustrie

Air Products levert een compleet assortiment hoogwaardige gassen voor de automobielsector die voldoen aan de bedrijfstaknorm. Onze lasproducten van hoge kwaliteit geven betere resultaten, dragen bij aan een verhoging van de productiviteit, verlagen de productiekosten en verhogen de kwaliteit.

Ons assortiment beschermgassen overtreft de eisen van alle van toepassing zijnde nauwkeurigheidsnormen voor gaskwaliteit en gasmengsels, en omvat alle genormeerde lasmengsels.

De Maxx®-beschermgassen zijn ontwikkeld volgens strenge testprocedures onder praktijkomstandigheden. Maxx®-gassen leveren de beste prestaties, inclusief een hogere laskwaliteit en hogere lassnelheden, om uw productiviteit te maximaliseren, de efficiëntie te verhogen, de uitval te verminderen en uw werkomgeving te verbeteren.

Onze gassen zijn leverbaar in een breed scala aan cilinders, cilinderpakketten en (cryogene) vloeistofvaten van verschillende afmetingen. Zo is bijvoorbeeld onze revolutionaire Integra®-cilinder voorzien van een ingebouwd reduceertoestel, gemakkelijker en veiliger te hanteren, terwijl de levensduur meestal langer is dan van een traditionele cilinder.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

De Integra®-cilinder

Een revolutie in lasveiligheid (2,1 MB)

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding