Wat onze klanten over ons zeggen

Air Products gaat altijd één stap verder om onze efficiency en productkwaliteit te helpen maximaliseren. Iedereen kan gas verkopen. Maar alleen wanneer dat wordt gecombineerd met toonaangevende technologie, engineering en procesexpertise zien wij echte voordelen voor ons bedrijf. Air Products levert deze combinatie keer op keer.

– Rudolf Schneider, Development Lead Sinterparts, BT Magnet-Technologie GmbH (BTMT)

 

De volledige beoordeling van het proces werd door Air Products zeer professioneel benaderd. Zij hebben veel bijgedragen aan het verbeteren van onze processen.

– Jim Eichelberger, Senior Project Manager, Hamilton Precision Metals

 

Door het procesmanagementsysteem van [Air Products] konden we vaststellen dat 20 tot 30% van onze uitval te wijten is aan een onjuiste temperatuur.

– Mark Opoku-Adusei, Ph.D., Senior Metallurgist, ASCO Sinteren Company

 

Dankzij Air Products kunnen we continu en probleemloos demonstraties geven.

– Dave Goves, Senior Engineer, Amada UK

 

Wij hebben een goede werkrelatie met Air Products, zowel op het gebied van techniek als sales. Wij zijn van mening dat hun technologie ons een snellere cyclustijd oplevert en een win-win-winsituatie betekent voor onze klanten, ons bedrijf en het milieu.

– Rob Rakovsky, Vice President, Greenway Industries

 

Air Products heeft onze exotherme atmosfeer omgevormd in een systeem dat stikstof, waterstof en stoom gebruikt. Hiermee werden onze consistentieproblemen opgelost, werden we verlost van onze problemen met koolmonoxide en hebben we onze totale systeemkosten verlaagd.

– Jerry Shrout, Plant Manager, A.O. Smith

Hoe vaker we met Air Products werken, hoe verder onze samenwerking gaat. Hun kennis en ervaring op het gebied van probleemoplossing is ongeëvenaard.

– Martin B. King, Heat Treatment Engineer, Renold Ltd., Verenigd Koninkrijk

 

Sinds de overstap naar een ander beschermgas is de laskwaliteit aanzienlijk verbeterd en gaat de overgang tussen processen veel sneller.

– Tony Trafford, Purchasing Manager, Norlec Sheet Metal


 

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding