Wat onze klanten over ons zeggen

"Iedereen kan moleculen leveren De technische aftersales ondersteuning van Air Products’ is fenomenaal. Hun ingenieurs hebben ons erg geholpen bij het optimaliseren van ons zuurstofgas."

– Stan Albrecht, Plant Engineer 

 

"Een betrouwbare aanvoer is essentieel voor ons – als we door onze voorraad heen raken, kost het ons veel geld. Dat Air Products dichtbij is en hun 24/7 ondersteuning is een echte hulp."

– Doug Mougey, Purchasing Supervisor

 

"Wij geloven dat Air Products toonaangevend is op het gebied van de zuurstofverrijkingstechnologie gezien hun kennis, ervaring en professionele benadering. Van het installeren van apparatuur, het runnen van de installatie, de training tot en met de continue ondersteuning heeft Air Products al onze verwachtingen overtroffen en blijft het indruk maken."

– John Carlill, Managing Director

 

"Air Products heeft meer ervaring in onze sector dan andere leveranciers. En ze bekommeren zich echt om wat wij doen en proberen zoveel mogelijk over ons te leren."

– Tim Menke, Corporate Process Engineer

 

"Een reden voor onze terugkeer [nadat we op een andere leverancier zijn overgestapt] is de uitstekende reputatie van Air Products als een betrouwbare leverancier en het hoge technische niveau waarop wij een beroep kunnen doen. Snel reageren is een ding, maar we krijgen ook de juiste antwoorden en praten met de juiste mensen."

– Tony McLaughlin, VP Sales

 

"Uw sales team nam de tijd om onze behoeften te begrijpen en heeft deze aangepakt met de nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en concurrentievermogen. U hebt zich veel moeite getroost om ons vertrouwen te winnen zelfs voordat er een contract was ondertekend…en de geboden klantondersteuning was van een niveau dat uniek is in de industrie."

– Charles Molina, President

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding