Metaalindustrie

Air Products kan de metaalsector een compleet assortiment hoogwaardige en normconforme gassen bieden voor kwalitatief hoogstaande las- en snijdwerkzaamheden met betere resultaten, ongeacht de eisen van de toepassing.

Ons assortiment beschermgassen overtreft de eisen van alle van toepassing zijnde nauwkeurigheidsnormen voor gaskwaliteit en gasmengsels, en omvat alle standaard lasmengsels.

De Maxx® beschermgassen zijn onder praktijkomstandigheden ontwikkeld op basis van strenge testprocedures. Maxx® gassen leveren de beste prestaties - waaronder een betere laskwaliteit en hogere lassnelheden - voor een optimale productiviteit, minder uitval en een betere werkomgeving.

Onze gassen zijn leverbaar in een groot aantal cilinderformaten, cilinderpakketten en tanks voor vloeibare gassen. Onze revolutionaire Integra®-cilinder is bijvoorbeeld voorzien van een ingebouwd reduceertoestel, is gemakkelijker en veiliger te hanteren en heeft vaak een langere levensduur dan een traditionele cilinder.

Contactgegevens

Integra® e2 cilinder

Bespaart tijd, verbetert de laskwaliteit, voorkomt overmatig gasverbruik en nog veel meer ...

Resource Center

Onze oplossingen voor de Metaalverwerkende Industrie

European Grant Award voor het Grade2XL Project

Onze expertise en technologie leiden tot innovatieve oplossingen

Veilig zuurstof-acetyleen gebruiken

Informatie over veilig gebruik van zuurstof en acetyleen door vakkundige gebruikers

Zoekmachine voor lasgassen

Zoek het beste gas voor uw las

De Integra®-cilinder

Een revolutie in lasveiligheid (2,1 MB)

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding