Speciaal/roestvrij

Air Products weet met welke uitdagingen producenten van roestvrij en speciaal staal geconfronteerd worden, van de hogere energie- en legeringskosten tot de steeds hogere eisen die worden gesteld aan kwaliteit en milieuprestaties. Ons complete assortiment technologieën en betrouwbare gasvoorzieningen kan u helpen de productie te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen, terwijl u aan de eisen van uw klanten kunt blijven voldoen. Klik voor meer informatie over ons productaanbod voor de hele fabriek op het proces hieronder.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Oxyfuel-technologie

Levert aanzienlijke besparingen bij het
voorverwarmen van gietpannen

Oxyfuelsystemen voor batch-nagloeiovens

Verlaag het aantal koude starts en het brandstofverbruik en verkort de verwarmingstijd.

Inline terugbrengen van de temperatuur tijdens het walsen

Verminder scheurvorming aan randen en hoeken en verbeter de productkwaliteit.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding