Fabricage van niet-metaalhoudende minerale producten

In de wereldwijd concurrerende omgeving van vandaag de dag hebt u de beste technologieën voor uw mineralenverwerking nodig en een ervaren leverancier die deze veilig en doelmatig kan uitrollen. Air Products levert al ruim vijftig jaar innovatieve oplossingen voor industriële gassen aan de mineralensector. Onze specialisten kunnen u helpen met het gebruik en de levering van zuurstof, stikstof, waterstof en andere industriële en speciaalgassen voor tal van toepassingen: van verbrandingsgassen voor smelten en sinteren tot stikstof en waterstof voor een beschermende atmosfeer bij verpakkingsprocessen. Selecteer voor meer informatie een van de onderstaande toepassingen.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding