Elektriciteitsopwekking

Air Products heeft gedurende de laatste 3 decennia installaties voor elektriciteitsopwekking ontworpen, gebouwd en in bedrijf genomen. De ervaring bestrijkt meer dan 900 MW aan elektriciteitsopwekking door zelfstandige WKK's, industriële gasgestookte WKK-installaties en gemeentelijk afval. Momenteel wekken wij meer dan 350 MW aan vermogen op. Door deze ervaring op het gebied van elektriciteitsopwekking, samen met onze expertise op het gebied van industrieel gas, hebben wij een suite aan geavanceerde technologieën voor elektriciteitsopwekking kunnen ontwikkelen. Hieronder vallen besparende methoden voor verbeterde verbranding, een aanbod aan WKK-technieken en geavanceerde processen voor vergassing en oxyfuel-verbranding.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Air Products' zonnepark

Energie van de zon verkleint onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Nieuwe luchtscheidingstechnologie

Ionentransportmembraan-zuurstof

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding