Energie

Waar de drivers voor energie en milieu elkaar kunnen uitsluiten, kan H het gebruik van industriële gassen en geavanceerde scheidingstechnologie kan zowel de energie-efficiëntie verbeteren alsook een lagere uitstoot door energieproducenten mogelijk maken. Als wereldleider op het gebied van industriële gassen is Air Products uitstekend gekwalificeerd om deze sector te helpen deze doelstellingen te bereiken.

Decennialang hebben wij energieproducenten zelf ondersteund met diverse aanbiedingen inclusief installatieservices, industrieel gas voor IGCC’s en zonnecellen (ondersteuning van de energieopwekking). Aangezien wij zelf ook energieproducent zijn, ervaren wij de wijzigingen op de markt en de trends ook bij onze eigen locaties en kunnen wij hierop inspelen, zoals bij onze vestiging in Stockton, Californië, waar we biomassa ter verbranding bijmengen om de algemene CO2-footprint te beperken.

Wij hebben ook energie voor andere industrieën ondersteund met efficiëntieverbeteringen (zoals met oxyfuel voor de staal-, glas- en cementindustrie, waar onze technologie de efficiëntie verbetert en de productie verhoogt, het brandstofverbruik reduceert, en als resultaat zowel de uitstoot voor NOx en CO2 verlaagt). Wij vergroten onze kennis van de oxyfuel-technologie ter ondersteuning van de energiesector bij hun streven de CO2-uitstoot te verlagen door het ontwikkelen van een methode op oxyfuel-basis om CO2 af te vangen bij kolengestookte energiecentrales.

Energie Segmenten

Contactgegevens

Oxyfuel CO2-afvangst en zuivering

Streaming demo vanuit Vattenfall

De mogelijkheden benutten ...

van schone energie.

Waterstofenergiestation

Hoog rendement en hernieuwbaar

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding