Transport

De waterstofbus van Air Products naast de H2-brandstofcelauto van GM.
Waterstof kan worden toegepast in de meest uiteenlopende vervoersmiddelen, in combinatie met een brandstofcel of in een interne verbrandingsmotor, om de emissies aanzienlijk te verlagen of zelfs in z'n geheel te elimineren. Brandstofcel-voertuigen die waterstof omzetten in elektriciteit, zijn zowel stil, efficiënt als milieuvriendelijk, omdat ze alleen water uitstoten.

Air Products bekleedt een leidende positie in het ontwikkelen van de waterstofinfrastructuur die nodig is om deze nieuwe voertuigen van brandstof te voorzien. Wij participeren wereldwijd in een aantal demonstratieprojecten voor waterstofenergie, waarbij wij niet alleen de waterstof leveren en het projectmanagement en de veiligheidstraining verzorgen, maar ook het ontwerp van de nieuwe waterstofdispensers en tankstations leveren. Recente voorbeelden hiervan zijn de levering van waterstof en tankstations voor de waterstofbussen in Londen en de Olympische Spelen van 2008 in Peking, alsmede het leveren van de brandstof voor de Phantom Eye, het onbemande testvliegtuig van Boeing.


Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding