Hernieuwbare diesel

Hernieuwbare dieselbrandstoffen worden geproduceerd door de hydrogenering van bio-olie (inclusief plantaardige olie, dierlijke vetten, biobrandstof uit algen en pyrolyseolie) in koolwaterstoffen op paraffinebasis. Bestaande petroleumraffinaderijen kunnen de hernieuwbare brandstoffen met petroleumbrandstoffen mengen tijdens het hydrotreatingproces om een mengsel van hernieuwbare diesel te maken. Zelfstandige faciliteiten kunnen 100% hernieuwbare diesel produceren, die rechtstreeks kan worden gebruikt of kan worden vermengd met petroleumdiesel om een mengsel van hernieuwbare diesel te maken. Air Products kan waterstof leveren via een aantal leveringsmethoden om aan uw vereisten wat betreft volume en samenstelling te voldoen. Daarnaast hebben we geavanceerde membraantechnologie voor de terugwinning van waterstof uit restgas van bioraffinaderijen.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding