Cellulosehoudende biobrandstoffen

Air Products levert een portfolio aanbiedingen voor uw activiteiten met cellulosehoudende biobrandstoffen. Hiertoe behoren inertiseren/blanketing met stikstof, cryogeen malen, ozonbehandeling en met zuurstof verrijkte vergassing of verbranding van biomassa of bioafval. We bieden ook een aantal oplossingen voor afvalwaterzuivering via innovatieve, op zuurstof gebaseerde technologieën. Als grootste producent van waterstof ter wereld en toonaangevende mondiale leverancier van onze eigen PRISM®-waterstofmembranen hebben we tevens de expertise om te voorzien in uw behoeften voor hydrogenering en waterstofscheiding uit gasmengsels. Klik op een toepassing hieronder voor meer informatie.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding