Assembleren en testen van geïntegreerde schakelingen

Voor een juiste werking van een siliconenchip of geïntegreerde schakeling, moet deze worden verbonden met het systeem die hij bestuurt of waarnaar hij commando's verzendt. Door assemblage van geïntegreerde schakelingen wordt de verbinding met de geïntegreerde schakeling tot stand gebracht voor voeding en gegevensuitwisseling tussen de chip en het systeem. Dit wordt gerealiseerd door de chip te verbinden met een pakket, of door een directe verbinding met de printplaat voor deze functies. Verbindingen tussen de chip en het pakket of de printplaat worden door middel van draad-bonding of assemblage van flip-chips tot stand gebracht. De voordelen van de expertise, technologieën en gasvoorzieningen van Air Products kunnen leiden tot hogere winsten en inzetbaarheid, minder defecten en verlaging van de totale bedrijfskosten voor uw assemblage- en testprocessen voor printplaten.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Verbeter uw Flip Chip-opbrengst

Laat het soldeer vloeien onder onze gassen, met onze mengpanelen en procestechnologie

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding