Assemblage en testen van printplaten

De assemblage van printplaten bestaat uit meerdere stappen en omvat oppervlaktemontagetechnologie (SMT) en through hole-technologie. In assemblageprocessen met through hole-technologie worden de sporen geplaatst op de printplaat en vastgesoldeerd door middel van golfsolderen. Sommige SMT-componenten kunnen worden geplaatst op de onderkant van de printplaat en worden vastgesoldeerd door middel van golfsolderen. In het SMT-proces wordt soldeerpasta aangebracht op de aansluitpads van de printplaat, vervolgens worden de sporen geplaatst op deze pads, waarna de soldeerpasta door middel van reflowsolderen in een reflowoven wordt gesmolten om de elektrische en mechanische verbinding tussen de sporen en de printplaat tot stand te brengen. Tijdens het testen worden de geassembleerde printplaten geplaatst in een houder die de platen onder stroom zet zodat de printplaten operationeel worden. Deze groep actieve printplaten wordt vervolgens geplaatst in een testsysteem voor omgevingsbelasting, waarin meerdere keren wordt geschakeld tussen hoge en lage temperaturen om vast te stellen of door deze belastingen storingen in de geassembleerde printplaten ontstaan. Indien er storingen optreden, wordt de oorzaak daarvan onderzocht. De voordelen van de expertise, technologieën en gasvoorzieningen van Air Products kunnen leiden tot hogere winsten en inzetbaarheid, minder defecten en verlaging van de totale exploitatiekosten voor uw assemblage- en testprocessen voor printplaten.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Perfecte soldeerverbindingen

Wij kunnen u helpen uw proces te verbeteren (38 kB)

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding