Passieve componenten

De in de huidige elektronische producten gebruikte passieve componenten worden in tal van processen vervaardigd.

Condensatoren die gefabriceerd worden kunnen van het type tantaal (vast of vloeibaar) zijn, keramisch (multilayer chip of schijf), folie, vermogens, sterkstroom en aluminum.

Onder de mogelijke technologieën voor weerstanden vallen dunne film, dikke folie, metaaloxidefilm, koolstoffolie en draadgewonden.

De passieve componenten die verhit worden, rechtstreeks op een keramisch plaatje of chipcomponenten, ondergaan een hogetemperatuurproces onder een inertiserende atmosfeer of onder een reactieve atmosfeer voor het binden van de keramische of metallische basismaterialen om vorm en functie tot stand te brengen. Air Products levert die atmosferen, die u in uw fabricageproces nodig heeft.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Wilt u uw proces verbeteren?

Ons internationale team kan on-site een audit uitvoeren

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding