Fijn-/speciaalchemicaliën

Air Products heeft zeventig jaar ervaring op het gebied van stikstof-, waterstof- en zuurstoftechnologieën die de veiligheid bevorderen, kosten verlagen, de uitstoot in het milieu verminderen of de capaciteit verhogen. Wij hebben inzicht in de problemen die u kunt ontmoeten op het gebied van reactiechemie, kinetica, mengen en massaoverdracht en kunnen u ondersteunen bij het vinden van goedkope oplossingen om uw productiviteit te optimaliseren. Wij kunnen u ondersteunen met:

  • Doelanalyse, procesconsultatie, economische analyse
  • Computersimulatie
  • Evaluatie en advies met betrekking tot veiligheidskwesties
  • Nieuwe technologische ontwikkelingen
  • Implementatie en opstarten
  • Laboratoriumfaciliteiten of testinstallaties

Klik hieronder op een toepassing voor meer informatie. Als u ons op uw offertelijst wilt plaatsen of met een specialist wilt spreken over een aanpak voor verbetering van uw processen, kunt u contact opnemen met onze dichtstbijzijnde vestiging.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Wij introduceren PolarFitTM Ultra-Fine-Grinding Mill

Ultrafijn malen is geen geringe opgave. Wij kunnen u helpen het probleem kleiner te maken.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding