Bestuur

Wij zijn van mening dat een investering in Air Products, of in een willekeurig ander bedrijf, een daad van vertrouwen is, waarbij dit vertrouwen alleen kan worden gewonnen door integer te handelen en verantwoording af te leggen. Deze kernwaarden liggen ten grondslag aan al onze handelingen. Wij hebben altijd rotsvast geloofd dat de beste aanpak om een vooraanstaand bedrijf te zijn en waarde te leveren aan onze klanten en aandeelhouders is gelegen in een oprechte, eerlijke en ethische invulling van zowel onze zakelijke praktijken als ons persoonlijke gedrag op het werk.

Air Products heeft een reputatie van kwaliteit, integriteit en goodwill opgebouwd, die de hoeksteen van ons succes vormt. Ongeacht de uitdagingen die ons pad kruisen, blijven wij handelen conform de hoogste ethische normen. Aangezien de omgeving waarin wij zakendoen onderhevig is aan continue verandering, zullen wij ook in de toekomst hetzelfde standvastige streven naar oprechtheid, eerlijkheid en transparantie tonen dat ons al meer dan zeventig jaar sterk maakt.

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding