Kwaliteitsbeleid van Air Products

Air Products streeft ernaar aan alle wensen van onze klanten te voldoen. We evalueren onze gestelde bedrijfsdoelen regelmatig om zeker te zijn van de kwaliteit van onze producten en diensten.

We streven ernaar onze producten en diensten altijd tijdig en volgens de specificaties te leveren.

We zijn toegewijd aan doorlopende verbeteringen van de algehele kwaliteitsprestaties en de ontwikkeling van de vaardigheden van medewerkers, zodat zij hun werk kunnen uitvoeren vanuit de doelstelling van leiderschap binnen de branche.

We onderhouden een beheersysteem dat aan onze bedrijfsbehoeften en -eisen voldoet en voeren regelmatig beoordelingen op basis van risico uit om de verbeteringsmogelijkheden vast te stellen en te prioriteren.

Bedrijfsdoelen worden bedrijfsbreed gecommuniceerd, begrepen en geïmplementeerd.

PDF downloaden (184 KB)
Lokale vertaling beschikbaar op aanvraag.


Bekijk ISO 9001-certificaten per Land

Bekijk ISO 9001-certificaten per Bedrijf

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding