Kwaliteit

Het begrip 'kwaliteit' wordt op tal van manieren gebruikt en kan vele dingen betekenen. Het kan betrekking hebben op algemene ideeën over een goede reputatie, maar ook op meer specifieke kenmerken, zoals productkwaliteit. Air Products streeft naar continue verbetering van onze algehele prestaties op het gebied van kwaliteit en marktleiderschap in onze sector. Omdat onze klanten dat van ons verwachten, stellen wij alles in het werk om producten en diensten volgens specificatie en op tijd te leveren.

Ons traject om Air Products om te vormen tot een duurzame organisatie met lage kosten is niet strijdig met onze waarden. In feite sluit dit zelfs naadloos aan bij onze sterke punten: snelheid, eenvoud en flexibiliteit, die we inzetten om onze klanten kwaliteit en innoverende producten te bieden. Wij streven ernaar kwaliteit te benaderen via een ondernemingsbrede, klantgerichte aanpak en willen waarborgen dat zowel het management als elk van onze medewerkers inzicht heeft in de eigen rol voor het realiseren van onze zakelijke kwaliteitsdoelstellingen en deze rol verder ontwikkelt.

Elk van onze bedrijfsonderdelen en afdelingen die ten dienste van onze klanten staan, stelt zich kwaliteitsdoelen en deelt en bespreekt deze doelen binnen alle geledingen van ons bedrijf. Zij streven naar continue verbetering van onze algehele prestaties op het gebied van kwaliteit en zijn daarnaast verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de vaardigheden die onze medewerkers nodig hebben om hun rol goed te vervullen. De bedrijfsonderdelen evalueren regelmatig hun prestaties en treffen de vereiste maatregelen om te waarborgen dat de kwaliteitsdoelstellingen worden behaald.

Elke medewerker van Air Products speelt een rol in ons kwaliteitsstreven en heeft invloed op de producten en diensten die wij aan onze klanten leveren. Al onze activiteiten houden onderling verband: evenals onze inzet op het gebied van veiligheid gaat onze aandacht voordurend uit naar kwaliteit.


ISO 9001-certificeringen bekijken per land

ISO 9001-certificeringen bekijken per sector

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding