Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zorg dragen voor de gemeenschappen waarin onze medewerkers en buren leven en werken is voor Air Products een commitment op lange termijn, en een dat we zeer serieus nemen. Wij geloven in gezonde en stabiele gemeenschappen voor onze medewerkers, vrienden en buren, en werken daarom elke dag aan innovatieve programma’s en samenwerkingsverbanden die ondersteuning kunnen bieden.

Als een wereldwijd bedrijf met circa 16.000 medewerkers verspreid over de hele wereld voelen wij ons verantwoordelijk om anderen tot dienst te zijn.  Daarom dragen wij graag ons steentje bij.

Onze verantwoordelijkheid om tot dienst te zijn

Hoe sterker de lokale gemeenschap, hoe sterker en stabieler het platform vanwaar we ons bedrijf kunnen leiden.  We blijven ons opstellen als een goede buur en tonen onze toewijding aan de lokale gemeenschappen waarin wij werken en wonen, wat gezondheid en vitaliteit betreft. Onze bedrijfsleiders en andere personeelsleden communiceren regelmatig met stakeholders en vragen naar feedback omtrent onze processen en procedures, het veilig gebruik van onze producten en andere kwesties die een belangrijke rol spelen binnen deze gemeenschap.

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

CR's 100 Best Corporate Citizens

100 Best Corporate Citizens List for CR Magazine for 2017

Corporate CitizenshipLive United

Live United (0:49)

Air Products medewerkers komen samen in LIVE UNITED en steunen de United Way.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding