Duurzaamheid: de kern van wat we doen

Wij bestaan om de grootste uitdagingen van klanten op te lossen. We analyseren en verdiepen ons in elke individuele behoefte en passen vervolgens op creatieve wijze de optimale gas- of technologieoplossing toe. Onze klanten kunnen rekenen op een hogere productiviteit, betere productkwaliteit, minder
energieverbruik en lagere emissies.  Kortom, onze producten en expertise helpen klanten duurzamer te werken.


Wij hechten veel waarde aan de bescherming van het milieu. We stellen strenge milieudoelstellingen en meten de vooruitgang om onze eigen bedrijfsvoering voortdurend te blijven verbeteren.


Wij zijn trots op het feit dat we in honderden gemeenschappen over de hele wereld geïntegreerd zijn en zo samenwerkingsverbanden opbouwen, duurzame groei bevorderen en bijdragen aan gemeenschappelijke doelstellingen.


Als collega’s zijn wij gedreven om te slagen!  We werken samen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.  Samen maken we het verschil

 

 

 

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Bericht van onze bestuursvoorzitter over het klimaatakkoord van Parijs

Wij delen de bezorgdheid van de maatschappij over de effecten van klimaatverandering op het milieu

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding