Arbeidsvoorwaarden en ondersteuning

Air Products biedt concurrerende salarissen en arbeidsvoorwaarden om het grootste talent aan te trekken, te motiveren en vast te houden. U kunt een concurrerend salarispakket verwachten als erkenning voor de ervaring, vaardigheden en capaciteiten die u inbrengt in het bedrijf.

We bieden een volledig scala arbeidsvoorwaarden voor u en voor uw familieleden die in aanmerking komen. De arbeidsvoorwaarden zijn niet identiek in alle landen en voor alle functies, maar de hieronder genoemde punten vormen over het algemeen de uitgangspositie voor voltijdwerknemers:

 • Ziektekostenprogramma
 • Doorbetaalde vakantie- en feestdagen
 • Verlof: persoonlijke en familieomstandigheden, militaire verplichtingen, opleiding
 • Levensverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Training en ontwikkeling
 • Ondersteuning bij opleiding
 • Waarderingsprogramma's voor werknemers: dienstverlening door bedrijf, veiligheid, diversiteit, doorlopende verbetering
 • Ondersteuningsprogramma's voor werknemers
 • Programma voor aanbevelingen door werknemers

Mogelijk komt u in aanmerking voor andere arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenprogramma's of reiskostenvergoedingen.

Regelingen voor flexibel werken

We weten dat iedereen verplichtingen heeft naast het werk. Vanuit dat besef bieden we programma's aan met regelingen voor flexibel werken, zodat u met al uw verplichtingen kunt omgaan. Afhankelijk van uw functie en locatie kunnen de volgende opties gelden: flexibele urenschema's of gecomprimeerde werkweken, beperking van werkuren, waaronder deeltijdwerk en duobanen, en telewerken.

Ondersteuning bij werk en leven

In de Verenigde Staten hebben we een gratis ondersteunings- en verwijzingsdienst voor praktisch advies en verwijzing in verband met ouderschap en opvoeding, zorg voor ouderen, financiële planning en planning voor studie van kinderen, pensioenplanning en meer.

Mondiale welzijnsinitiatieven

Onze initiatieven voor Global Health and Wellness bieden werknemers en hun gezinsleden hulpbronnen en middelen om hun persoonlijke gezondheid en welzijn te onderhouden en te verbeteren en er een gezonde manier van leven op na te houden.

Investeren in de gemeenschap

Air Products wil de gemeenschap ondersteunen in alle landen waar onze werknemers leven en werken. Onze op vrijwilligerswerk gerichte cultuur moedigt werknemers aan hun tijd en talent in te zetten. Werknemers op alle niveaus van het bedrijf dragen met tijd en vaardigheden bij aan het opbouwen van sterke, gezonde en stabiele gemeenschappen.  Volgens het beleid van onze onderneming kunnen werknemers vrijwilligerswerk doen tijdens hun werkuren, met ondersteuning van hun managers.


 

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

 1. Wat voor een aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding