Studenten en Recent Afgestudeerden

Carrières met hoge zichtbaarheid

careers traffic

Ons Europese Graduate Programme is een strategische investering in de toekomstige, talentvolle leiders van Air Products. Bij deelname aan het programma werkt je vanaf je eerste dag aan uitdagende opdrachten. Je wordt verwacht resultaten te produceren, ideeën te genereren en een waardevolle bijdrage te leveren. Uiteraard, zullen wij je hierbij van de nodige ondersteuning en begeleiding voorzien. Ons streven is om je een werkomgeving te bieden waar je kunt leren, groeien en jezelf ontwikkelen.

Bij Air Products zijn er in een aantal Europese landen mogelijkheden vanaf je eerste studiejaar tot aan een eventueel doctoraat.

Ben je geïnteresseerd in de stagemogelijkheden in Nederland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

tell me more

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Wat voor een aanvraag?

Inzicht in ons Europees Loopbaanontwikkelingsprogramma

Inzicht in ons Europees Loopbaanontwikkelingsprogramma (2:29)

Enkele afgestudeerden spreken over hun deelname aan het loopbaanontwikkelingsprogramma

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding